Stichting Supporters Marle Paasweekend Marle.nlVrijdag 29, zaterdag 30 maart en maandag 1 april 2024

Startlijsten Trekkerslep Marle 2023

Beste sleppers,

Hierbij de starlijsten voor de trekkerslep Marle 2023. Wij kunnen nog een paar hobby sporters in de 5,5 ton en in de 8 ton standaard gebruiken. Stuur een mail naar trekkerslep@paasweekendmarle.nl met je gegevens en we zullen je zsm beantwoorden wat er mogelijk is (dus enkel in de 8 ton standaard en 5,5 ton hobby sport). 

Wijzigingen van rijder of trekker zijn beperkt mogelijk. Geef dit door aan ons: trekkerslep@paasweekendmarle.nl !! Klasse wijzigingen niet meer!! Klik hier voor de startlijsten 2023!

Aandachtspunt voor alle deelnemers die rijden met dubbele montering / dubbellucht; zorg dat je een veiligheidsketting hebt tussen de beide wielen volgens voorwaarde reglement! Klik hier voor een voorbeeld!