Stichting Supporters Marle Paasweekend Marle.nlVrijdag 14, zaterdag 15 en maandag 17 april 2017

Trekkerslep Marle 2e paasdag 17 April

Beste deelnemer Trekkerslep Marle,

Nog een weekje te gaan en dan is het weer zover. Trekkerslep Marle op17 April a.s. We zijn als organisatie en een grote groep vrijwilligers al volop begonnen met de opbouw van het paasweekend in Marle. We beginnen namelijk aanstaande vrijdag al met het programma.Voor het volledige programma: www.paasweekendmarle.nl .

In de bijlage treft u de startlijsten van de trekkerslep Marle. De planning is om vanaf 10.00 uur te starten met de eerste slep in de 2800 kg standaard en de 3500 kg standaard. Startnummers zijn 2e paasdag vanaf 09.30 uur af te halen in de jurywagen. Dit jaar heb we zo'n 250 deelnemers en om alles vlot en soepel te laten verlopen hopen we op uw medewerking. Vanaf 17.00 uur zal er in de verwarmde feesttent de "BTW-band" een knallend optreden verzorgen.

Ook dit jaar is de Trekkerslep App Marle weer te gebruiken en is de downloaden in o.a Google Playstore en in de App Store. Erg makkelijk in gebruik.

Dit jaar is het startschema gewijzigd tov voorgaande jaren. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. In de bijlage tref onze planning aan. 

Wij willen alle deelnemers nogmaals attenderen op het feit dat de deelnemende tractoren verzekerd moeten zijn en de verzekering deelname en aanwezigheid op ons evenement dekt (ook de tractoren voor transport). Heb je dit nog niet in orde, neem dan contact met je verzekeringsmaatschappij en zorg dat de tractor goed verzekerd is op onze wedstrijd (dus niet voor landbouw doeleinden gebruikt mag worden)! Zorg dat je een kopie van de polis bij je hebt. 

Het reglement kun je hier als PDF downloaden: Reglement Trekkerslep Marle.pdf.

Graag afmeldingen zo spoedig mogelijk doorgeven. Wijziging in klasses zullen beperkt mogelijk zijn, omdat we in enkele klasse royaal deelnemers hebben en hier geen extra deelnemers meer in toe laten. Overleg dit met ons van te voren per mail of telefoon om verrassingen te voorkomen. Om 2e paasdag zelf gaan we niet meer wijzigen.

We hopen U hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij graag van U. Bij voorkeur dan even een mail sturen naar trekkerslep@paasweekendmarle.nl . Mocht je via 1 mail adres meerdere opgaves hebben gedaan, zorg er dan voor dat de andere opgaven deze informatie ook ontvangen.

Tot ziens op 2e paasdag.

Met vriendelijke groet,


Organisatie Trekkerslep Marle 

St. Supporters Marle


Mocht u telefonisch contact op willen nemen:

Peter van der Vegt 06-12867951

Alwin Bosch 06-23498768 


Bijgevoegde bestanden