Stichting Supporters Marle Paasweekend Marle.nlVrijdag 19, zaterdag 20 en maandag 22 april 2019

Paasweekend Marle 2018

MARLE - De kerstbomen zijn nog maar net ingezameld, de ballen al weer in de kast gemieterd en we kunnen ons weer vol richten op het aankomend Paasweekend. Menig stressvol vergadering (zie foto) achter de rug, maar we kunnen u goed nieuws mededelen! Het programma puilt weer uit en begint op Goede Vrijdag met de Zitmaaierrace. Afwisselend met het Twents Zitmaaier Team is ook Het Brommerspektakel van de partij. Als de benzinedampen eenmaal zijn verdwenen kun je je opmaken voor de heren van Bökkers. Deze formatie uit Salland behoeft inmiddels geen introductie meer, wees er op tijd bij want vol=vol.

De zaterdagmiddag is wederom het domein van de kinderen & hun ouders. De tent en het terrein wordt dan omgebouwd vol met spel, activiteiten en ander vermaak. Lekker vertoeven dus! Ook aan de ouders wordt gedacht, met de VIJFUURSHOW. Ook het concept DIK VET TENTFEEST is Marle ook niet onbekend, dus zijn de heren van Fragment! ingeschakeld. Met een breed repertoire en inmiddels 5000+ concerten verder, zijn dit geen onbekenden meer in het circuit.

Paasmaandag treffen we ons weer voor de 21e keer met de TREKKERSLEP MARLE. Een evenement voor jong en oud. In diverse klasses worden de sleepwagens weer op de proef gesteld. Ook is er een speciale klasse voor de kinderen zonder trekkerrijbewijs: De Skeltertrek. Deze dag wordt afgesloten met een optreden van de BTW Band.

Voor de trekkersleppers: De inschrijfavond is op 8 februari: inschrijven & informatie op DEZE pagina.