Stichting Supporters Marle Paasweekend Marle.nlVrijdag 2, zaterdag 3 en maandag 5 april 2021

Stoer, Kapitein Høk in Marle

Op moment van schrijven raast de storm "Ciara" over Nederland, in Marle is echter alles nog rustig en heerst er een kalmte. Deze kalmte en rust zal in het Paasweekend plaats maken voor het spektakel op het feestterrein in Marle (Hellendoorn). Het weekend begint op vrijdag met de zitmaaierrace en brommercross. Wervelen deze gasten ook als een storm over de baan? Aansluitend in de feesttent is er in ieder geval een wervelende storm, of beter gezegd, stormen, aanwezig: KAPITEIN HØK en STOER! De coverbands van respectievelijk Normaal en Jovink geven op vrijdagavond acte de présence.

Als op zaterdag de storm weer luw is, is het altijd feest met de Kindermiddag. Altijd een gezellig weerkomen in Marle! De band voor de zaterdagavond houden we nog even onder de radar, reserveer alvast zaterdag 11 april in de agenda.

De Paasmaandag is traditiegetrouw het domein van de Trekkerslep, altijd een doorslaand succes in de regio en ver daarbuiten! Met maarliefst tot 250 combinaties op de baan van klein naar groot is er vermaak voor iedereen. Zelfs aan de kleinste 'combinaties' is gedacht, want ook de Skeltertrek is sinds enige jaren een mooie bezigheid voor de basisschooljeugd. Uiteraard is de tent ook op maandag aansluitend aan de Trekkerslep geopend met een optreden van een nog nader bekend te maken band. Wij zien er weer naar uit, u ook?!

Voor meer informatie en nieuwtjes, volg onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/paasweekendmarle/.